Fórum

<< vissza

Egyéb hardware

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

július 17. 11:02 Taki

Nem...

július 17. 00:10 Daveordie

a hajszárító nem szárítja ki a lapot?:D

június 20. 13:53 Taki

Hajszárítóval. A melegtől felpuhul a ragasztó és könnyebb lesz lehúzni.

június 20. 12:14 benji96

köszi. :D
de h tudom leszedni a régit?

június 19. 13:47 kalu

pont hogy nem úgy mint ahogy heee mondja...
http://www.youtube.com/watch?v=1O75a_ca-XM
sztem egyszerübb így, mintha elmagyaráznánk

június 19. 01:03 heee

hallod mind 1 h milyen gripet veszel de nekem eddig a blacktop jött be nagyon.
vakard le a régit
tedd rá az ujat (mert olyan mint egy matrica ragasztós a háta)
Aztán vágd körbe a deszkán és csiszold le
és kész

június 18. 22:12 benji96

Hello!
A deszkámon a gripe tape feljött és szeretnék újat rakni rá...
Először is szerintetek milyet vegyek?
Én a Jart-ra gondoltam...
Másodszor azt h kell felrakni rá? :DxD
Mer hallotam olyat is h valaki a régi re rakta rá...
A válaszokat előre is köszönöm. : ) :D

április 29. 19:52 Taylor

a pepper gagyi a red bones a legjobb
ja és revert

március 15. 18:13 heee

a lényeg h az offline és a pepper jóóóóóóó

március 15. 13:40 Laci

wujom: csak a miheztartas vegett mondom, hogy ebben a cserelosdiben van buktato. (Lapoknal is.) Tehat az aprobetusben ott van, hogy csak a megvasarolt kereksztettet cserelik ki egy ujra. Tehat ha kicsereltek Neked egy uj szettre, arra mar nem ervenyes a garancia. Errol szerintem nem az OE tehat.

Egyebkent maximalisan leszallo agban vannak, ez teny.

március 15. 12:08 RodneyMullen

sokban igazad van , monduk 15perc alatt lapot rakni a kerékbe az azért durva.

a száraz lapok az tény, de azokat le is árazzák. ÁLTALÁBAN.

amugy ne revertelj ennyit mert akkor akármilyen kereked lesz mindegyik szétmegy :)

március 15. 08:32 wujom

az ocean earth a legundorítóbb bolt ahol valaha jártam...még anno vettem ott egy Darkstar kerékszettet 14000 forintért, amire elvileg örökéletű garancia volt(természetesen kopásra nem).tökre örültem,mert annak idején nem volt az a kerékszett amibe ne tudtam volna lapot rakni.megvettem,örültem.az eladó azt mondta, hogy még senki nem hozta vissza és mindenki meg van vele elégedve.két hét múlva a deszkának már olyan hangja volt mint egy kereplőnek.visszaviszem,hogy kikéne cserélni mert lap van benne.erre olyan választ kaptam,hogy áhh ezzel még simán lehet deszkázni.gondoltam jolvan örüljön a fejed rakok bele nagyobbat ha az kell.eltelt kb újabb két hét.a kerekek már tényleg alkalmatlanok voltak a deszkázásra de maximális értelemben.na innentől jött a fél éven át tartó huzavona.akárhányszor betelefonáltam,emailt küldtem,bementem mindíg ugyanazt a választ kaptam:jelenleg nincs raktáron ez a kerékszett(milyen érdekes), de ő kicseréli nekem egy másmilyenre mert ő jófej.na igen csak most jött a buktató.választhattam egy almost dualcore és egy darkstar dualcore között.de ezekre már nem volt garancia.magyarul az örökéletű garanciának értelme nem sok volt,mivel mindössze egyszer cserélte volna ki a jóember.a lényege meg az lenne, hogy ha napi 100szor viszem vissza akkor napi 100szor kell kicserélnie.először még vártam, hogy majd biztos jön az én kerékszettem és akkor újra élvezhetem a garancia adta lehetőségeket.eltelt az említett fél év mire benyögi, hogy ennek a típusnak abbahagyta a forgalmazását.mondta, hogy adja vissza a pénzem,hát elég csekély próbálkozás volt.az lett a vége,hogy bár nem nagy örömömre de elhoztam az almost kerékszettet.a kerékbe nem túlzok,hogy 15 perc alatt lap lett(és ha most valaki azthinné hogy direkt gyilkoltam a kereket az téved,csak szeretek revertökkel deszkázni).felment bennem a pumpa felhívtam,hogy most akkor ez hogy is van.hát ő nem tud mit csinálni,ez van.mert Ő NEM TUD felelősséget vállalni kerékért.HÁT AKKOR KI,ha nem a forgalmazó?meg ilyen példákkal jött nekem,hogy ha az autóversenyző összetöri a kocsiját,azt is kikell fizetni valakinek.undoritó.de büszke lehet magára, hogy lehúzott egy 14-15 éves gyereket(aki munkával kereste meg azt a 14000 forintot).

aki a mai napig ilyen boltokban vásárol az kicsit gondolkozzon már el, hogy miért?mert én sehol nem látom azt a több százezer forintot amit ezekben a boltokban otthagytam(max a tulaj új mercijében).persze adnak versenyekre pár fos cipőt,amit kb egy fél szombati nyitvatartás alatt visszakeresnek.budapest meg itt van egy normális park nélkül(persze kivétel a Bronzöntő pool,minden tiszteletem a srácoké,nagyon korrektül csinálják).ott a COC nagyon rendesek régen deszkáztam velük párszor és annak ellenére hogy fiatal voltam teljesen korrektek voltak.egyik barátomnak 2szer is adtak csak úgy ingyen használt lapot.vagy a SIMA.lehet, hogy nem épít nekünk parkot,de legalább kb kéthetente dobják ki a videokat.és inkább például őket kéne támogatni,mint egy görög fazont aki rájött,hogy a kisgyerekeket milyen könnyű lehúzni.bocsi az offért.

március 14. 23:59 Ben

hát az ocen-earth tényleg eléggé KO... haveromnak most van onnan egy egyhetes almostja és szétvan száradva. már töredeznek szét a rétegek , pedig szorgalmasan csiszolja

március 14. 23:46 Laci

heee: szerintem a letezo osszes gyarto lapjaval elofordulhat ilyen. Jo lapokat gyart a Dwindle. Egyebkent mar a Coreshop a hivatalos forgalmazo!

március 14. 21:16 heee

ne ocean-earthon hallod mert haverom rendelt almostot és bereccsent és is rendeltem nekem törnek ki belőle a darabok. Inkább akkor offlineról vagy pepperől rendelj!

március 13. 11:42 Laci

Husz ezer Ft, es sajnos ez az a kategoria, amivel kezdeni kell. Egy nagyaruhazi deszkaval mar az elso elmenyek is nagyon rosszak lesznek.

március 13. 11:32 neilnejmed

Huszonezres deszka úgy egy totál kezdőnek? Azt hittem az már komolyabb trükkökre alkalmas kategória.

március 13. 00:01 Laci

Fuh bocsi, ezt beneztem. Azt hittem masik topikban vagyunk... :) Szoval jobb felso sarok -> Speed Demons. Kezdeshez ezt tudnam ajanlani.

március 12. 23:41 neilnejmed

Laci: Elolvastam. Red bones csapág fényezés, jah és megtudtam, hogy mi a különbség a 3-as és 7-es csapágy között:)

március 12. 23:22 Laci

neilnejmed: ezt az oldalt es az elozot olvasd vegig!

The Lab

Store 13 webshop

Ocean-Earth Skateshop

Get Firefox!