Fórum

<< vissza

Irregular

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

2009. december 24. 12:13 st3
hejj, te aztán nem sieted el:D
2009. december 24. 11:41 hello
A zene az erőssége ;)
2009. december 24. 03:42 irregular
karácsonyi ajándék,
OSG 10 video:

http://www.vimeo.com/8361349
2009. december 09. 10:22 attisapok
Bevallom én a gyíkok párzási szokásairól című opusszal kezdtem a megtekintést...de valamiért nincs hang. Én vagyok a béna?
A szökőkútban a félmeztelen gyerekekről filmezett etűd is fent lesz?:D
2009. december 08. 21:43 irregular
Egyben:

http://mozgokepkultura.ektf.hu/?mm=video&content=podanyi_ki sfilm_egyben
2009. szeptember 08. 13:45 irregular
höhöhö gyere vissza pofánváglak dikkkkk
2009. szeptember 08. 11:06 Skatefart
batthyány tér taxis spot?
lol
2009. szeptember 03. 23:55 irregular
lesz természetesen egy magyar címe, de az irregulár 2 alcímet azért nem hagyom el, hogy az emberek tudják, minek a folytatása. ez inkább csak a gördeszkásoknak jelzés.
johogy megyünk!
ne viccelj
2009. szeptember 01. 14:41 Skatefart
ebben az esetben szerintem hülyeség, ha irregular 2 a neve, mivel teljesen más mint az előző, és teljesen másról is fog szólni.. pláne civilekhez akarsz szólni, akkor lehetne valami találóbb neve. de te tudod. semmi esetre se nevezném irregulár kettőnek. geci jó kezdeményezés, és menjünk kamerázni!!!! stílll
2009. szeptember 01. 00:02 irregular
Irregular video most kicsit másképp fog jönni.
nem videot, inkább filmet szeretnék készíteni a hazai gördeszkásokról napjainkban. ha megkéne határoznom, a film műfaját, kísérleti dokumentumfilmet mondanék. Lényegében a magyar gördeszkázás legemblematikusabb személyeinek (Katz Dávid, Mátyás RichárdésP.nagy Alex, Forray Péter, Fukui Akira, Karkossiák Zsolt, Ettemboro Team) életéből kaphattok majd betekintést, azt hogy hogyan kerültek kapcsolatba a gördeszkával, és hogy az hogyan alakította az életüket. Rengeteg interjú és életkép, szituációábrázolás jellemzi majd a filmet, kevesebb deszka mint az egy normális gördeszkás videoban látható. 50-50 arányban tervezem a történetmesélést és a trükkök megjelenítését. A trükkökből csak a legkiemelkedőbbeket láthatjátok majd. Remélem, hogy ez a film majd nemcsak a gördeszkásoknak, hanem a civil embernek is nyújt akkora élményt, hogy az érdekes legyen számára, és szívesen megnézze bármikor, milyen egy itthoni gördeszkás, milyen a magyar gördeszkázás, és ne csak a deszkások legjobb trükkjeit lássa.
Ez van most tervben, minden nap dokumentálok, és a történések alakítják a koncepciót, mondanivalót is, ha be tudom fejezni télre, befejezem, ha nem a jövő nyár végére mindenképpen ki akarom adni!

irregular 2... csak hogy egykis hírt kapjatok már róla, nehogy elfeledjétek, hogy majd JÖN!
2009. augusztus 05. 14:10 attisapok
Szerintem a sztár a kissrác, aki orra bukik a végén!
2009. augusztus 05. 14:01 MMM
Irregular 2 kb. mikorra várható?
2008. december 08. 11:49 Inaj
KisT mekkora jó stílusban nyomja.. kész
2008. december 07. 22:29 irregular
egy irregular munka, ludwig muzeum bemutató:

http://www.youtube.com/watch?v=SpVdUyWbkZ4
2008. november 21. 18:12 Besenyo
haha hogykell a népnek a mocskos Irregulárod:DD

várjátok csak. leszbenne gyúrós csávó, szakállas meg művész is=tartalmas:DD haha
2008. november 21. 14:58 MMM
Augusztus után még ott van a szeptember meg az október, akkor még simán jó idő van.
2008. november 21. 14:00 Skatefart
pídi én megyek a korlátokra akár most is, esőben. nollie tréből majd valami. :) ahogy esik úgy puffan. hahaha
2008. november 21. 10:08 irregular
hátja, küld rá te a minuszokba az embereket a lépcsőkre meg korlátokra;)
ha tudnád mennyi meló van ezzel nem mondanál ilyet.
így meg legalább van még sok idő filmezni=tartalmasabb lesz a video!;)
2008. november 17. 07:46 milller
Nem szeressük a hideget mi filmesek :D
2008. november 17. 00:46 MMM
Az kicsit odébb van még, de akkor már mért nem december? Lenne még 1-2 hónap filmezni.

The Lab

Store 13 webshop

Ocean-Earth Skateshop

Spread Firefox Affiliate Button