Fórum

<< vissza

Gördeszkázás múltja, jelene, jövője

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

július 28. 12:35 sk8forfun

még nincs kép, ha kapok küldöm!

július 28. 00:00 Becks

Gördeszkapálya épül Dunaharasztin! További infók késöbb, most lépek kapcsolatba a polgármesterrel, hogy milyen is lesz ez.

július 27. 23:37 Becks

Itt van pár kép Vilics Viktorról, amint a Deák téren forgatnak Szabó Ákos új filmjéhez.:)

július 27. 22:55 RodneyMullen

a tervekrol kep? linkelhetel. koszi

július 27. 13:19 st3

Nofene

július 27. 12:49 sk8forfun

Lesz pálya a Városligetben! Két oldalt negyedívek, döntöttfalak, hullám, középen piramisos, lépcsős, korlátos kombó. mellette park és az egész körbekerítve, cirka 1000 négyzetméteren. Tervek alapján egész jól néz ki. A kivitelezést felügyelhetjük. Ha van több hivatalos infóm - kb. két hét - azonnal megosztom!

július 26. 22:15 petkom

Hát én sokkal jobban élveztem mintha egy 20as korlátot csuszott volna le vagy valami legújabb kispadkakombót adott volna be...:)

július 26. 21:51 MMM

Oké, hogy sajátos stílusa van, de semmi olyat nem csinált, amit eddig ne láttunk volna tőle.

július 26. 18:20 petkom

Brent Atchley visszatért a Tributehoz, van kis welcome back part, én életem végéig el tudnám nézni ezt az embert!

július 23. 10:52 Naspolya

köszi!

július 22. 14:22 sk8forfun

lásd: >Link szövege

július 22. 14:19 sk8forfun

jáger attila, itt: attisapok

július 22. 13:26 Naspolya

Ki volt az a srác aki a Kerekesszánkót készítette?

július 22. 11:01 petkom

Ha van egy szabad órátok nézzétek meg ezt a Doin' it Baja dolgot. Heath Kirchart, Keegan Sauder, Arto meg még pár arc keresztül Mexikón.

július 20. 21:51 fotika

emberek,légyszíves akinek fennt voltam msn-en fotika@freemail.hu-s címmel,vegyen fel a profilomban látható új címmel,mert az előző beszart,hogy basszák meg:@

köszönöm

július 20. 12:55 Becks

Bocsi, elobbi rossz, itt a jó link.

július 20. 12:54 Becks

Egy hét szünet után újra megy a blog.:)

július 19. 02:25 Xaedor

Deszkáspiknik beszámoló

július 13. 13:51 dandras

IDŐPONTVÁLTOZÁS! A várható hőség miatt a szombati Deszkás Piknik gyülekezési ideje 16 óra lesz, a felvonulás pedig 17 órakor indul az Erzsébet térről! Kérjük, az információt adjátok tovább az információt, hogy minél több ember értesüljön róla!!!

július 11. 11:57 Tico

hát jaja de az is szomorú már akkor h deszkás képet raknak be a cikkhez. Meg sok laikus szemében a gördeszkázás egyenlő a rongálással:S

The Lab

Store 13 webshop

Ocean-Earth Skateshop

Get Firefox!