HibaElérés megtagadva!

Fórum

<< vissza

Gördeszkázás múltja, jelene, jövője

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

2006. november 28. 10:03 RodneyMullen
http://youtube.com/watch?v=pOXk0BTZkdY
2006. november 16. 20:28 fotika
jah,forecast az azé nem oan hangulatos,mee ott bemutatták cska a fiatalokat,és az volt a lényge,hogy mit tudnak...de nekem se tecet,csak a trükkök benne...
2006. november 16. 17:09 cartman
skatefart: Én is csak csatlakozni tudok.Szinte ugyan ez a véleményem.
2006. november 16. 02:16 Skatefart
most néztem meg teljes egészében a forecast filmet.. hát azt kell hogy mondjam, hogy nekem nem tetszett olyan nagyon. mielőtt félreértenétek teljesen, megpróbálom kifejteni; trükkök terén tulajdonképpen az egyik legeslegdurvább videó, de valahogy úgy érzem, és ezt néhány csapat megérezte, hogy ez nem elég. hanem valami extra kell. és ez számomra a hangulat. példának hoznám fel mondjuk az almost round three-t, ami szerintem valami annyra el lett találva, így a zenék miatt, amiatt, hogy rövidebb,csak kevés deszkást mutat be,de az valahogy nagyon egyben van. vicces, vidám, és közben nagyon durván odateszik magukat, de valahogy érdekesebbek a trükkök. ez a forecast ez nagyon durva, meg minden, de nincs benne tulajdonképpen semmi extra. a girl yeah right is azok miatt a betétek miatt lett számomra emlékezetes, amikor az a deszka magától mozgott, és egy-egy tök érdekes trükköt csináltak vele különböző emberek, nem megszokott trükköket, nem megszokott beállításokból, de valahogy a forecast nekem túl tömény. nincs semmi olyan vicces kis rész ami picit lazítana, ezen az állandó 100%-os odateszik magukat dolgon. szóval én nekem inkább bejön egy transworld film, vagy pedig valami olyasmi mint az almost, vagy a yeah righ. kreatívnak kell lenni és innovatívnak. kábé nem elég az, hogy van alapnak egy nagyon durva deszkázásból álló nyersanyag. magának a filmnek is nagyon sok újat kell mutatnia. na ilyesmik a gondolataim most.
2006. november 12. 14:22 petkom
mongyuk olcsó sem lehet
2006. november 12. 14:13 Tico
jaja nekem és kéne az a ZERO dvd.. de sztem nem elsz meg:S:( monnyukmegvan az összes de DVD minőségbe sokkalélvezhetőbblenne
2006. november 12. 13:50 Carnage
belenézek..
2006. november 12. 13:28 cartman
Nah emeberek ha stílusos gördeszkázást akartok látni akkor itt van a cseh Petr Horvat vidoeja.
http://www.youtube.com/watch?v=NoMtf2kRAYw
http://www.youtube.com/watch?v=_b91s2YHunE&mode=related&search=
2006. november 12. 13:13 Atek
na srácok, fasza lehet ez a zero kollekció hiába nem szeretem de jó lenne szerezni egyet belőle:D
2006. november 12. 12:27 Carnage
Laci, kösz ezek a szavak jól esnek : )
2006. november 12. 11:42 Laci
Carnage: az ido majd megoldast nyujt erre a problemara is. ;) A lenyeg, hogy deszkazz amennyit csak tudsz!

Gordeszkamag.hu

2006. november 12. 10:04 Carnage
Hát nálunk összesen van vagy 10 deszkás, ebből 2en vagyunk olyanok akik jó barátok és amikor tehetjük kint vagyunk, de vannak még 2-3an akik felvágnak a nagy múltjukkal és pofáznak..Nálatok a jó, de nálunk az is szar h kicsi a város és kevés spot van, ha lenne több könnyebben el lehetne azokat viselni akik darálnak mert más helyen lennénk..de hát próbálom túl tenni magam ezen..zenével könnyebb..nah nem darálok már olyan sokat..: )
2006. november 12. 08:23 Laci
Carnage: nalunk ez nem nagyon volt meg, de ez talan az eleg alacsony letszamnak koszonheto. Mindenki jol meg van mindenkivel, nem szamit, hogy ki mikor kezdte. (Amig nem nagykepuskodik valaki.)

Gordeszkamag.hu

2006. november 12. 03:20 RodneyMullen
Laci: pontossitok: akkor a legjobb volt, most nem az :)
2006. november 12. 02:25 Skatefart
engem még most is basztatnak zuzuék:) pedig 5 éve nyomom. főleg a switch flippemmel van bajuk. folgamam sincs hogy miér ;) komolyra fordítva a szót szerintem ez mindenkivel előfordul. elég szar, meg minden, de nem tehet mást az ember, mint hogy csak magával foglalkozik, és a saját fejlődésével. liyesmi. aztán majd ha ő nyomaj már régebb óta, akkor tudja, hogy mennyire szarul eshetnek ezek a basztatások, és ezért nem csinálja. remélhetőleg.
2006. november 11. 21:56 Carnage
Húú de rég írtam, titeket nem basztattak a nálatok jobb deszkások mikor még csak 1 éve deszkáztatok? Engem nagyon irritál..néhányan szapulják a fejem..de szar
2006. november 11. 18:25 Tico
jah getto.. chad muska
2006. november 11. 18:03 Laci
Lizsi: ez mar annyira leragott csont. Akkoriban nem hiszem, hogy olyan nagy volt a mediamegjelenese a gordeszkazasnak, hogy mindenhova eljussanak rodney trukkjei. Mondjuk ugy, hogy tole latthattak elegeloszor, de kozel sem jelenti azt, hogy mas mar akkoriban, valahol egy varos getto reszen nem nyomta...

RM: van meg boven meghatarozo arca a street gordeszkazasnak. A masik, hogy a PlanB most ne lenne jo csapat? Szerintem a nevsor nem ezt arulja el. Raadasul mint korabban, most is van teljesen egyedi deszkasa, Danny Way szemelyeben.

Gordeszkamag.hu

2006. november 11. 15:51 Tico
hát jaja rodney az meghatározó személyiség a gördeszkázásban!
2006. november 11. 14:32 Skatefart
chris gentry az egyetlen ghettó stílusú ilyen rapper félcsőves:) nagyon vicces a kombó, de nekem bejön.

The Lab

Store 13 webshop

Ocean-Earth Skateshop

Spread Firefox Affiliate Button