Fórum

<< vissza

Gumiszoba

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

július 15. 16:54 Naspolya

nincs valakinek olyan lapja ami még viszonylag újszerű állapotában tört el és mondjuk nincs rá szükség?
nincs kesem és gondoltam tarhálok valami törött lapot mondjuk postaköltségért és összecsavarozom:D:D

július 14. 16:10 Besenyo

mentosantos: a kamionosok luzerek, bekaphatjak faszom.

július 14. 13:51 fotika

áh,már van,no para

július 14. 13:45 fotika

hé,emberek,nálatok is meghalt a youtube??:D

július 09. 09:42 Atek

http://blog.alfreddobradi.net/2010/07/logorama/

július 07. 14:22 Becks

azert volt felkapott, mert meg lehetett venni.:)

július 06. 22:44 fotika

én nemértem,miért felkapott lutzka,vagy volt.én ott akadtam ki,hogy a k-swiss(????)a cipőszponzora.hát azért eléggé fura,köze nincs a deszkázáshoz az egésznek,akkor mért ilyenhez szerződik?mondjuk mostanában shekler valahogy megkomolyodott,nemtudom ez a life of ryan megy-e még,de volt egy ilyen akciója,hogy egy rákos gyereknek az volt a kívánsága,hogy vele akar hajtani,és összehozott egy sessiont vele,azért ez egy jópont neki.rogers meg legalább visszatért a helyes útra,gecire nemillett neki a rap:D

július 06. 21:38 kalu

http://www.youtube.com/watch?v=r8BA9jkLRMQ aztakurva itt van mindenki aki megvehető kilóra hááhááh

július 04. 19:49 mentosanstos

Kamionos keresünk alkalmi munkára.

június 26. 12:00 Naspolya

rohadt tetves eső ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

június 22. 15:06 Native

minden kívánságod így váljon valóra.

június 21. 00:01 HansLindgren

Sosem volt itt semmi vicces, legfeljebb szánalmas...

június 19. 14:19 kalu

valaki bökje már meg a kutyákat, hogy ugassanak. a csend nem vicces

június 17. 13:29 st3

Okk, nemsoká', szereztem acélbetétes bokarögzítőt!:D

június 17. 10:11 attisapok

menjünk deszkázni Pappa!

június 16. 17:37 st3

"mert en az elnyomottakert harcolok A KURVA KAMIONFOBIAS FASSZOPO LIBERALIS MAJMOK ELLEN!!!!"

június 16. 17:31 andrew_reynolds

HUMORESZK.

június 16. 14:37 Besenyo

mert en az elnyomottakert harcolok A KURVA KAMIONFOBIAS FASSZOPO LIBERALIS MAJMOK ELLEN!!!! meg azert mert a tico, taki stb fele veglenyek meg igy sem fogjak fel hogy meglettek alazva, karoba lettek huzva es veres picsaju hullaikon rohogtunk kegyetlen, allatias elvezettel. HAHAHAHAHAHAHAHAHA MEKKORA KOLTO VAGYOK GECI!

június 16. 12:50 kalu

besenyő mért kellet bevallanod hogy viccből csinálod?

június 16. 10:43 izzadok

:DD

The Lab

Store 13 webshop

Ocean-Earth Skateshop

Get Firefox!