Fórum
Gumiszoba
július 15. 16:54 Naspolya
nincs valakinek olyan lapja ami még viszonylag újszerű állapotában tört el és mondjuk nincs rá szükség?
nincs kesem és gondoltam tarhálok valami törött lapot mondjuk postaköltségért és összecsavarozom:D:D
mentosantos: a kamionosok luzerek, bekaphatjak faszom.
július 14. 13:51 fotikaáh,már van,no para
július 14. 13:45 fotikahé,emberek,nálatok is meghalt a youtube??:D
július 09. 09:42 Atekhttp://blog.alfreddobradi.net/2010/07/logorama/
július 07. 14:22 Becksazert volt felkapott, mert meg lehetett venni.:)
július 06. 22:44 fotikaén nemértem,miért felkapott lutzka,vagy volt.én ott akadtam ki,hogy a k-swiss(????)a cipőszponzora.hát azért eléggé fura,köze nincs a deszkázáshoz az egésznek,akkor mért ilyenhez szerződik?mondjuk mostanában shekler valahogy megkomolyodott,nemtudom ez a life of ryan megy-e még,de volt egy ilyen akciója,hogy egy rákos gyereknek az volt a kívánsága,hogy vele akar hajtani,és összehozott egy sessiont vele,azért ez egy jópont neki.rogers meg legalább visszatért a helyes útra,gecire nemillett neki a rap:D
július 06. 21:38 kaluhttp://www.youtube.com/watch?v=r8BA9jkLRMQ aztakurva itt van mindenki aki megvehető kilóra hááhááh
július 04. 19:49 mentosanstosKamionos keresünk alkalmi munkára.
június 26. 12:00 Naspolyarohadt tetves eső ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
június 22. 15:06 Nativeminden kívánságod így váljon valóra.
június 21. 00:01 HansLindgrenSosem volt itt semmi vicces, legfeljebb szánalmas...
június 19. 14:19 kaluvalaki bökje már meg a kutyákat, hogy ugassanak. a csend nem vicces
június 17. 13:29 st3Okk, nemsoká', szereztem acélbetétes bokarögzítőt!:D
június 17. 10:11 attisapokmenjünk deszkázni Pappa!
június 16. 17:37 st3"mert en az elnyomottakert harcolok A KURVA KAMIONFOBIAS FASSZOPO LIBERALIS MAJMOK ELLEN!!!!"
június 16. 17:31 andrew_reynoldsHUMORESZK.
június 16. 14:37 Besenyomert en az elnyomottakert harcolok A KURVA KAMIONFOBIAS FASSZOPO LIBERALIS MAJMOK ELLEN!!!! meg azert mert a tico, taki stb fele veglenyek meg igy sem fogjak fel hogy meglettek alazva, karoba lettek huzva es veres picsaju hullaikon rohogtunk kegyetlen, allatias elvezettel. HAHAHAHAHAHAHAHAHA MEKKORA KOLTO VAGYOK GECI!
június 16. 12:50 kalubesenyő mért kellet bevallanod hogy viccből csinálod?
június 16. 10:43 izzadok:DD